„Viszlát, legenda!” Emma Heming megosztotta a legfrissebb híreket a színészről, és mindenkit összetört szívvel hagyott magára

Csatlakozz az imákhoz, mert itt az ideje búcsút venni! 🙏 😭 Felesége szomorú hírt oszt meg és mindenki szívét összetöri! 💔🤧Seeing, hogy mit tett az afázia a színésszel, éles késként érte a rajongókat! 🔪🩸 További részletekért – lásd a cikket! 👇

Ha valaki nem tudná, 1955. március 19-én született a nyugat-németországi Idar-Obersteinben. Az édesanyja német származású volt és egy gyárban dolgozott, míg az édesapja amerikai katonaként szolgált.

Hamarosan felismerte, hogy a színészet az igazi hivatása. Az 1980-as években szerepelt a Holdfény című tévésorozatban. Legjelentősebb szerepei közé tartozik a „Die Hard” és „A hatodik érzék”, amelyek új szintre emelték karrierjét.

Nem titok, hogy jelenleg súlyos betegséggel küzd, amely gyógyíthatatlan, és egyre jobban előrehalad. Ez kihatással van az életminőségére. Be kellett fejeznie a karrierjét. Állapota a beszéd, a memorizálás és a mozgás korlátait hozta magával, így a férfinak csak kevés reménye maradt.

Értelemszerűen a diagnózis a családjára is hatással volt. Ők lettek a legnagyobb támogatói és navigátorai számára a nehéz és kihívásokkal teli időkben.  Nehéz megszokniuk, hogy szerettüknek kevés ideje van, és hamarosan el kell búcsúzniuk tőle.

A hírek szerint a színész egy speciális készüléket használ a beszédhez, és a legtöbb családtagját már nem ismeri fel. Az embereket egy dolog örömmel tölti el, hogy sikerült találkoznia unokájával, lánya, Rumer gyermekével.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO