„Ki lopta el John Lennon szívét?” Így néz ki most a Beatles alapítójának felesége

Jobb, ha leülsz, mielőtt megtudod, ki ez a kerekesszékes nő! 🤫😱 Itt van az, aki miatt John Lennon elvált az első feleségétől! 🧐🤭 A Beatles alapítóját a 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣ oldalon lőtték le, magára hagyva imádott nőjét! 💔😭 Évtizedek teltek el és Yoko Ono már 9️⃣0️⃣! Nézd meg friss fotóit ebben a cikkben! 👇

A nagyszerű és világhírű zenész, énekes, gitáros és az ikonikus Beatles együttes alapítója jelentős mértékben járult hozzá a zene világához. Az emberek érdeklődtek a magánélete iránt is. Érdemes megemlíteni, hogy Lennon legnagyobb szerelme Yoko Ono lett.

Egyszer az ikonikus énekes még azt is állította, hogy Yoko és ő egy és ugyanaz a lélek. A pár 12 éven át elválaszthatatlan volt, és csak a legendás férfi halála tudta őket szétválasztani. Az énekesnő halála óta több mint 4 évtized telt el, Yoko pedig már 90 éves.

A kíváncsi paparazzók nem hagyták ki a lehetőséget és megörökítették őt egy kerekesszékben, valószínűleg egy asszisztens kíséretében. Megjelenése sok kérdést vetett fel. A fiatal lány, aki Lennon egyetlen múzsája lett, megöregedett.

„És vajon mit talált benne?”, „A japán nők nem öregszenek!”, „90 évesen elég jól néz ki egy nőhöz képest!”, „John jobbat érdemelt volna!”, „Egyáltalán nem változott!”, „El tudta lopni a történelem egyik legkívánatosabb férfi szívét!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO