Ismerje meg Julia Roberts 16 éves lányát, aki feltűnően hasonlít gyönyörű édesanyjára

Nézd meg Julia Roberts 16 éves lányát, aki feltűnően hasonlít gyönyörű édesanyjára! 😍🧐🥰 Hazel, Julia Roberts lánya lenyűgöző külsejével hívja fel magára a figyelmet. Nézd meg a fotókat az alábbi cikkben! 👇

Julia Roberts, akit feltűnő külsejéért és sikeres karrierjéért ünnepelnek mind szakmai, mind magánéleti téren férjével, Dennis Moderrel és három gyermekükkel, köztük lányával, Hazellel, aki egyedi megjelenésével hívja fel magára a figyelmet.

Annak ellenére, hogy Julia 54 éves, korát meghazudtoló vonzereje továbbra is lenyűgöző. Szabadidejében szívesen űzi családi hobbiját. Az ikerként született Hazel egy ideig távol tartotta magát a nyilvánosságtól. A megfigyelők felfigyeltek növekvő szépségére.

Eleinte Hazel inkább az apjára emlékeztetett, de ahogy telt az idő, egyre inkább az anyja vonásai kezdtek megjelenni rajta. Néhányan még Scarlett Johanssonhoz is hasonlítják, bár köztük semmilyen rokoni kapcsolat nincs.

Julia visszafogottan kezeli Hazel jövőjét, inkább nem akarja belevinni a hírnév csillogásába. Úgy véli, lányának hagyományos karrierutat kell választania. Hazel kiválóan teljesít a tanulmányaiban, ami arra utal, hogy a saját maga által megteremtett fényes jövő elé néz, nem pedig a szülei sikerére támaszkodik.

Úgy tűnik, hogy Hazel hamarosan saját nyomot hagyhat a világban.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO