„Anyu génjei nem működtek!” Kérdéseket vet fel, hogyan néz ki Irina Shayk és Bradley Cooper lánya

Márciusban 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ Shayk és Cooper lányukat köszöntötték, akit Leának neveztek el! 😮😍 Válásuk ellenére a férfi nagy szerepet játszik a lány nevelésében, és „Hollywood legjobb apukájának” titulálják! 🫠 Az idő eltelt és a kis cukorfalat már 6️⃣! Az emberek azonban vegyes véleményeket osztanak meg a külsejéről, amelynek fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Az ikonikus modell és a hollywoodi színész egyesülése mindenkit megragadott. Később a válásuk is beszédtéma lett, hiszen senki sem számított arra, hogy a hosszú együtt töltött évek és a közös gyermek ellenére is szétválnak. Emlékeztetőül, 2017-ben volt az, hogy a pár örökösnőt köszönthetett.

Leának nevezték el, aki csak örömet és elégedettséget hozott az életükbe. A kislány már a 6. születésnapját ünnepelte, és senkit sem hagy hidegen egyedi megjelenésével. Bár sokan Irina mini mását várták, kiderült, hogy inkább az édesapjára hasonlít.

„Örökbe fogadták, vagy mi?”, „Apa génjei megtették a hatásukat!”, „Milyen szívtelen dolog azt mondani, hogy nem szép? Minden gyerek abszolút gyönyörű!”, ”Irigyeld csendben! Két világhírű sztár lánya, és fényes jövő áll előtte”, «És a legjobb apuka díját kapja…».

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO