„Lógó mellek, nincs alsónemű!” A „pop hercegnőjének” valóságos fotói címlapokra kerültek

A rajongók elborzadtak, amikor Spearst melltartó nélkül, hatalmas combokkal és narancsbőrrel látták! 😬😱 Így verik át a hírességek a követőiket! 🫣🤫 Míg a 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣s tinibálvány az Instagramon tökéletesen néz ki, a valóság kiábrándító! 🤮🤬 Paparazzi megmutatta, hogy néz ki a való életben, és felháborodást okozott! 🤯 Ülj le, mielőtt megnézed a cikkben szereplő fotókat! 👇

Sikeres és népszerű amerikai énekesnő, akinek nagy befolyását és nagy hozzájárulását a popkultúrához aligha lehet túlbecsülni. Több mint 150 millió eladott lemezzel büszkélkedhet világszerte.

Az utóbbi években az ikonikus sztárnak mentális problémái támadtak, amelyek a családjával kapcsolatosak: pontosabban az édesapjával, a paparazzókat hajszoló, valamint a bántalmazó férjével. Ennek következtében a 2000-es évek tinibálványa a felismerhetetlenségig megváltozott, és furcsa viselkedést mutat a közösségi médiában.

Tény, hogy az Instagramon való megjelenése nagyban eltér attól, ahogyan a való életben valójában kinéz. Nemrégiben a paparazzóknak volt szerencséjük megörökíteni őt egy miniruhában, fehérnemű nélkül, és messze nem a legjobb formájában. A narancsbőr, a narancsbőr, a narancsbőr és a narancsbőr sok kívánnivalót hagyott maga után.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO