„Tilos 61 évesen ilyen dögösen kinézni!” Demi Moore megmutatta bikinis testét és megdobogtatta a szíveket

„Megmutattam a képeit a barátomnak, és ő szakított velem”! 💬 Moore megmutatta bikinis testét, és ezt a férfiaknak nem szabadna látniuk! 🤤❤️‍🔥 Nem fair, hogy milyen álomtestet mutat a 6️⃣0️⃣s! Nézd meg ebben a cikkben, hogy néz ki a színésznő fürdőruhában! 👇

Egyikőtök sem kérdőjelezi meg ennek a hihetetlen nőnek a kilétét. Ő egy kiváló, sikeres és kiteljesedett színésznő, akire leginkább a Charlie angyalai című sorozatban játszott szerepei miatt emlékezhetünk: Full Throttle”, »Bobby« stb.

Sokan ismerik őt a neves színésszel, B. Willisszel kötött házassága miatt is. Emlékeztetőül: a volt házastársaknak három közös lányuk van, akik már felnőttek és külön életet élnek.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

A filmsztár nemrégiben néhány nyaralási felvétellel ütötte fel a hálót, amelyeken jó fizikumát mutatja be. Az egyik legutóbbi posztja egy kellemes mexikói nyaralásról készült. Elkísérték őt örökösnői, valamint a család barátai, P. Hilgart és E. Buterbaugh.

Moore-t nem csak hihetetlen tehetsége és csepergő színészi karrierje, hanem kortalan megjelenése és halványíthatatlan vonzereje is kiemeli. Akár hiszed, akár nem, már 61 éves, és még mindig olyan teste van, amiről még a 20 évesek is álmodnak.

Te is ezen a véleményen vagy? Neked hogy tetszik ez a színésznő?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO