„Úgy öregszik, mint a jó bor!” A 60 éves Elle Macpherson elárulja szépségtippjeit és a kortalanság titkait

Az emberek őt nevezik Ausztrália legvékonyabb derekú nőjének, és teljesen igazuk van! 😉🤌 A rajongók elkapkodták Macpherson korát a legutóbbi kiruccanása után! 🧐🤨 Nem fair, hogy egy 6️⃣0️⃣ éves nő milyen elképesztően tud kinézni! 🤤❤️‍🔥 figyelem! 💥 Megosztja időtlen szépségének minden titkát! 🤫 Nézd meg a cikket és jegyzetelj! 👇

Elle Macpherson legújabb kiruccanása felbukkant az interneten. Aligha van, aki megkérdőjelezi a „The Body” becenévre hallgató, világhírű ausztrál szupermodell kilétét. Életkora ellenére továbbra is milliókat bűvöl el karcsú alakjával, elmaradhatatlan bájával és kisugárzásával.

A „Raffaello” csokoládémárka rendezvényén való megjelenése igazán figyelemre méltó volt. A kortalan sztár egy merész, szűk szabású, áttetsző anyagból kivágott ruhát viselt, ami még jobban megfűszerezte az imidzsét.

Tökéletes kiegészítőjeként ezüstszínű kuplungot, hozzá illő ékszereket és stílusos napszemüveget viselt. Gyönyörű szőke haját finom fürtökbe formázta. Elle frissen, természetesen és kétségkívül a legjobb formáját hozta.

„Reggel 5-kor mosolyogva kezdem a napomat. Aztán 30 percet szentelek a meditációnak, mielőtt teljesen felébrednék. Ez a gyakorlat lehetővé teszi számomra, hogy gondoskodjak az elmémről, a testemről és a szellememről. Ezután meleg vizet iszom citrommal vagy lime-mal. Az ébresztő kávé helyett inkább kajaborsot adok a reggeli italaimhoz”.

Ezután egy turmixot iszik, ami jót tesz a bőrének. Ezután a szupermodell elkezdi a szabadtéri edzéseit, amelyek közé tartozik a séta, a kerékpározás és az úszás. A „resethez” előszeretettel vesz egy hideg zuhanyt is.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO