„Hajléktalanszállón élt és Belluccival randizott!” Rosalind Celentano leleplezi az igazságot és megerősíti a pletykákat

Végre megtörte a csendet, és olyasmit mond, amit mindannyian féltünk hallani! 🫣😨 „Soha nem kellett volna gyereket vállalniuk!” 💬 A két olasz filmsztár lánya elárulja az állkapocstalanító igazságot, és felháborodást kelt! 😬🤯 Még több – olvasd el a cikket! 👇

Figyelemre méltó, hogy A. Celentano és C. Mori már 60 éve boldog házasságban élnek, el tudod hinni? Míg annak idején lányok milliói bolondultak érte, addig Claudia volt az, aki el tudta nyerni a kor legkívánatosabb férfi szívét.

Ma már 86 éves, Mori pedig 80. Celentano nem hagyja ki az alkalmat, hogy kifejezze őszinte érzéseit a lány iránt. Házasságuk alatt a gyönyörű pár három gyermeket köszöntött. Nagyobbik lányuk sikeres televíziós műsorvezető.

Fiuk legendás szülei nyomdokaiba lép. Ami a legkisebb gyermeküket illeti, ő gyakran heves viták tárgya. Rosalind nem egyszer rosszat mondott a szüleiről, azt állítva, hogy önző emberek, és azt állítva, hogy soha nem kellett volna gyereket vállalniuk.

Emlékeztetőül: amint betöltötte a 18. életévét, elment otthonról és elutazott. A lány egy időben még egy hajléktalanszállón is találta magát, ahol nem fogadta el híres szülei segítségét. Emellett nemrégiben bejárta a netet azzal, hogy bevallotta, románcot folytatott Belluccival.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO