„Lady Di: Az élet stock fotókon keresztül!” Pillantsunk be a néhai Diana hercegnővel töltött pillanatokba!

Mindannyian bele fogtok szeretni Lady Di-be, ha meglátjátok ezeket a ritka fotókat róla! 🫠💘 Az emberek az „emberek szívének királynőjének” nevezték őt, és nem véletlenül! 😏🤌 Tudj meg többet a hercegnőről életének néhány értékes pillanatán keresztül ebben a cikkben! 👇

Sokan úgy ismerik őt, mint a néhai hercegnőt, a királyi család egyik tagját, mégis csak ismerik, nagyszerű lehetőségük volt bepillantani az életébe, amely tele volt melegséggel, fordulatokkal és fordulópontokkal. Most lehetőséget kapunk arra, hogy tanúi legyünk néhány értékes pillanatnak vele és újra beleszeressünk.

1994-ben történt, hogy férjével és a fiaikkal Ausztriába mentek síelni. Igazán családos asszony volt, aki a szeretett férjével és örököseikkel töltött minőségi időt helyezte előtérbe.

Sok figyelmet kapott az eljegyzési gyűrűje, amelyben egy 12 karátos zafír volt fehér aranyba foglalva. Később K. Middleton kapta, és még mindig nagy örömmel viseli.

A hercegnő annyira ideges és el volt szállva, hogy az oltárnál véletlenül rossz néven szólította a férjét. Az esküvői ruhája egyébként valóban mestermű volt.

Egyszer bevallotta, hogy a tiarája olyan nehéz volt, hogy komoly fejfájást okozott, ami sokáig tartott, és kellemetlenül érezte magát.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO