Ahelyett, hogy új lakásba költözött volna, a fiatal lány a régit alakította át luxuslakássá

Megmutattam, hogy a 3️⃣3️⃣ négyzetméter több mint elég egy álomélethez!🔝🤩 Miután elegem lett a csúnya lakásomból, a radikális felújítás mellett döntöttem, és soha nem bántam meg!😉👏 A barátaim szóhoz sem jutottak, amikor először léptek be a frissen felújított házamba!🤐 Nézd meg az előtte-utána fotókat ebben a cikkben!👇 A fotók a cikkemben!

A felújítási folyamat a BTI által végzett átépítéssel és jóváhagyással kezdődött. A teljes belső térhez világos színpalettát választottak. A padlóra gyönyörű mintázatú csempéket fektettek. A bejárattól balra beépített tárolórendszer került kialakításra a felsőruházat és a háztartási cikkek számára.

 

Ahol korábban egy átjáró volt a konyhában, ott most egy tolóajtós háztartási szekrényt helyeztek el. Úgy döntöttek, hogy ide helyezik el a mosógépet és a tárolóhelyet. a konyhába vezető átjárót az előszobából a hálószobába helyezték át. A homlokzatok klasszikus fehér színben készültek. Ahol a konyhába vezető átjáró volt, ott most funkcionális oszlopok vannak a készülékekkel és tárolóhelyekkel. A padlóhoz gépészeti fát választottak.

 

Az étkezőben egy kék kanapé áll a sarokban, a mögötte lévő falat pedig virágmintás akcentustapéta díszíti. Ami a hálószobát illeti, az egy franciaágyat tartalmaz, puha fejtámlával. Egy sárga olvasószék is látható itt. Egy teljes értékű öltözőt is rendeztek itt be, ami a fő tárolóhely.

 

Itt ugyanazt a padlóburkolatot választották, mint a bejáratnál. A vizes helyiségeket hófehér, téglalap alakú csempékkel díszítették, a falak többi részét pedig nedvességálló festékkel festették. A tulajdonos a tipikus fürdőkád helyett a zuhanyzót részesítette előnyben.

 

Szeretne itt lakni? Bátran ossza meg véleményét a hozzászólásokban!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO