„A plasztikai sebészének börtönben a helye!” Így néz ki Melanie Griffith a plasztikai műtéti katasztrófája után

Banderas elborzadna, ha most látná Griffithet! 😱🤢 Még a hűséges rajongók is alig ismerték fel a színésznőt a sorozatos sikertelen műtétek után! 😳👎 6️⃣6️⃣ éves Griffith mindenkit csalódást okozott rémisztő külsejével! 😠😬 Készülj fel, hogy meg fogsz ijedni, ha meglátod a cikkben szereplő új fotóit! 👇

Bármilyen meglepőnek is tűnik, ez a nő az egyik legkívánatosabb színész, Antonio Banderas volt felesége, és az ikonikus színésznő, Dakota Johnson édesanyja. Az egykori szépség, aki még Banderas szívét is el tudta lopni, Griffith mostanra teljesen felismerhetetlennek tűnik.

Számos showbiznisz-sztárhoz és hírességhez hasonlóan a legendás filmsztár is számos plasztikai műtéten és szépségápolási beavatkozáson esett át az örök fiatalság és szépség kétségbeesett hajszolásában. Az időszakos sebészlátogatások nem maradtak észrevétlenek, aminek következtében teljesen új arcot kapott.

Kíváncsi paparazzók az utóbbi időben lefilmezték Griffithet, ami nagy felháborodást keltett követői körében. Meglepő módon még a királyi rajongók is alig ismerték fel Griffithet a botrányos fotókon. Mondani sem kell, hogy a legtöbben mélységesen csalódottak voltak.

„Az öregedés méltósággal ment el mellette”, „A plasztikai sebészének börtönben lenne a helye!”, „Mi baja van az arcának?”, „A felismerhetetlenségig elkényeztette magát!”, „Szegény Banderas!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO