„Egy laboratóriumban készült!” Így reagál Paris Hilton a fia külsejét ért kritikákra

Végre megtöri a csendet, és elmondja az igazságot a gyermekéről, Phoenixről! 😲😤 A színésznő sírva fakad, miközben megvédi fiát az online megjegyzésekkel szemben! 🥺💔”Vigyétek orvoshoz”, „Micsoda szörnyeteg”! 💬Nézd meg, hogyan reagál a színésznő ezekre a kommentekre ebben a cikkben! 👇

Néha úgy tűnik, hogy a hírességek élete gyökeresen különbözik a miénktől, és nem kell szembenézniük a nehézségekkel és a személyes problémákkal. A valóság azonban az, hogy „az élet még a leggazdagabb, leghíresebb és legsikeresebb emberek számára sem rózsás”. Mint minden más showbiznisz sztár, P. Hilton sem tudta elkerülni a kritikákat, és még mindig foglalkozik velük.

Az egész arról szól, hogy senki sem hallgathat kisfia szokatlan külsejéről. A netezők nem hagyják ki az alkalmat, hogy megkérdezzék, mi a baj a fejével, és miért néz ki szokatlanul nagynak. Szegény Phoenix kinézete az egyik legtöbbet vitatott téma.

Emlékeztetőül, ő a színésznő és férje, Carter Reum első gyermeke. A házastársak béranyaságon keresztül fogadták őt, és soha nem szűnnek meg szeretetet mutatni felé. Ennek ellenére nem tudják megállítani a kemény kritikákat a közösségi médiában.

Végül Hilton reagál a trollkodó kommentekre, és azt állítja, hogy vannak beteg emberek, akik valahogy sértegetnek egy szegény kisgyereket. Tagadja, hogy valami baj lenne a fiával, azt állítva, hogy egyszerűen csak nagy az agya, és az orvosok szerint teljesen egészséges.

Nem tudott érzelmek nélkül elmenni, képtelen volt visszafogni a könnyeit. A filmsztár alig tudta felfogni, hogy az emberek ennyire kegyetlenek tudnak lenni, hogy egy gyerek külseje alapján ítélkeznek.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO