Senki sem gondolt arra, hogy beköltözzön ebbe a romos lakásba, amíg egy pár nem vállalta a kockázatot, és meg nem vásárolta azt.

A férjemmel nem hallgattunk senkire, vettünk egy „csúnya” lakást és később sem bántuk meg! 😮🤩Mindenki próbált minket jobb belátásra bírni, de mi figyelmen kívül hagytuk a tanácsaikat és végül a valaha volt legluxusabb lakást kaptuk! 😒👏Nézd meg a végeredményt ebben a cikkben! 👇

A lakás, amiről ma beszélni fogunk, egy 1950-es évekbeli téglaépületben található. Kezdetben senki sem gondolt rá, hogy megvegyük, de a férjemmel vállaltuk a kockázatot, nem vesztegettük az időt és úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk a legnagyobb álmunkat. Gyorsan felbéreltünk egy tervezőt, aki megszervezi az egész folyamatot.

A lakás alapterülete 78 négyzetmétert tesz ki, mi, mint egy házaspár egy kisbabával lettünk az új tulajdonosai. Az előszoba falait semleges szürke festékkel burkoltuk, a padlóra pedig nagyméretű porceláncsempét választottunk.

A bejárati ajtó két oldalán most már a mennyezetig érő, nagyméretű tárolórendszereket helyeztek el. A homlokzatokhoz zöld árnyalatot választottak, hogy a térnek több frissességet adjanak. Az új tulajdonosoknak tetszett, hogy a konyhát és a nappalit összekötötték.

Az alsó homlokzatok semleges szürke színben készültek, a felső homlokzatokhoz pedig zöld árnyalatot választottak. Annak érdekében, hogy a konyha világosabbá és vizuálisan tágasabbá váljon, az új tulajdonosok a felső részeket átlátszóvá tették. A padlóhoz kétféle porceláncsempét választottak.

A hálószoba meglehetősen hosszúkás volt, ezért úgy döntöttek, hogy a bejáratnál egy teljes értékű öltözőszekrény megszervezésével adnak neki megfelelő formát. A bejárattól balra egy tükrös tárolószekrényt helyeztek el. Az ágy mögötti akcentusfalat fapanelekkel díszítették. Az ággyal szemben egy tévéhelyiséget helyeztek el.

A gyerekszobát előzetesen megtervezték. Az egész arról szól, hogy a baba még kicsi, és a szülőkkel fog aludni, amíg felnő. Ami a fürdőszobát illeti, többféle porceláncserép került kiválasztásra. Most lehetőség volt egy teljes méretű kád és zuhanyzó beszerelésére. A zuhanyfülke mellett van egy mosó- és szárítógépet tartalmazó háztartási egység.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO