„Amerika űrmamája 98 éves!” Így változtatta meg az életkor és az évek June Lockhartot

Ő volt Amerika űrmamája, de most ünnepli a 9️⃣8️⃣th születésnapját! ⏳😮Egy év telt el, de a hollywoodi ikonnak még mindig nincs párja! 🤩👏 June Lockhart úgy öregedett, mint a jó bor, akinek legújabb fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Bármilyen meglepőnek is tűnik, J. Lockhart hamarosan 98 éves lesz. Ez valami olyasmi, amit nehéz elhinni, nem igaz? Mondani sem kell, hogy jelentős közreműködése, emlékezetes szerepei és páratlan karizmája örökre nyomot hagyott a tévében. A „Lassie” és a „Lost in Space” című filmekben nyújtott alakításai pótolhatatlanná tették szerepét a szakmában.

Az „Egy karácsonyi ének”-ben való szereplése volt az, ami az iparágban való cseperedő karrierjének kezdetét jelentette. A „Lassie”-ban az anya figyelemre méltó alakítása nagy elismerést és általános elismerést váltott ki belőle. Elvállalta az „Elveszett az űrben” című filmben nyújtott szerepét, ami még nagyobb elismerést hozott neki.

A képernyőn való kapcsolata Bill Mumyval, aki a tévés fiát alakította, szintén figyelemre méltó volt. Senki sem tagadja, hogy a szórakoztatóiparhoz való hozzájárulását nem lehet megkérdőjelezni. A filmek között szerepel még a „General Hospital”, a „Grey’s Anatomy” és a „7th Heaven”.

Idősebb kora ellenére még mindig az egyik legkitartóbb és legbefolyásosabb figurája az iparágnak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO