„90 kiló vagyok, de bármelyik férfit megkaphatom!” Újabb botrányos fotók kerültek címlapokra Ashley Grahamről

A rajongók nem győzték csodálni a bikinis testét, MÍgnem visszafordult! 😱😬 Gondold meg kétszer, mielőtt „tökéletesnek” nevezed a hírességeket! 😉 A plus size modell megfeledkezett a súlyáról és egy apró fürdőruhát viselt! 🤤❤️‍🔥 Jobban tette volna, ha nem! 🙄 Nézd meg ebben a cikkben a közösségi média és a valóság közötti különbséget! 👇

Valószínűleg mindannyian ismeritek a nevét. Ő egy népszerű amerikai plus size modell és sikeres tévés műsorvezető. Emellett testaktivista és bestseller író is, aki még 2000-ben, 17 évesen kezdte a divatszakmában a karrierjét.

Graham a testpozitivitás egyik legbefolyásosabb alakja, aki világszerte arra bátorítja az embereket, hogy fogadják el a testüket és fejlesszék az önszeretetet. Az emberek kritikája és ítélkezése ellenére ő ott van, hogy fitogtassa a testét, és megmutassa, hogy semmi sem tökéletes.

Az utóbbi időben nyaralás közben bikiniben mutatkozott, és senkit sem hagyott hidegen. A sztár egy kétrészes bikinit részesített előnyben, ami kiemelte gömbölyűségét, és kevés teret hagyott a fantáziának. Azt mondani, hogy minden szem rá szegeződött, nem mondhatni, hogy minden szem rá szegeződött.

Cellulitisze, zsírráncai és narancsbőre azonban nagy csalódást okozott hűséges rajongóinak, akik azt tanácsolták neki, hogy figyeljen oda az önápolási rutinjára és a higiéniára. A kiruccanása különböző véleményeket eredményezett és vírusként terjedt a hálózat.

„A férfiak a húst szeretik, nem a csontokat!”, „A magabiztosság a kulcs!”, „Így verik át a hírességek a rajongóikat…”, „Mára elég volt az internetből”, „Hadd ne lássam ezt”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO