„Middleton soha nem viselne ilyet!” Meghan Markle nemrég Nigériában tett látogatása címlapokra került

„Hogy merészeli?”, „Nincs szégyen és szerénység!” és más kommentek sújtották Sussex hercegnőjét! 💬 Az emberek azt tanácsolták Markle-nak, hogy ne hagyja figyelmen kívül a királyi protokollt, és öltözzön tisztességesen! 🤬😤 Még a herceg sem tudta felemelni a tekintetét zavarában! 😬😓 Nézd meg a fotókat a cikkben! 👇

A napokban Nigériába látogatott a herceg és felesége. A királyi pár dicséretes tettei mellett nagy figyelmet kapott a hercegné felháborító öltözéke is. A másik felháborodást keltő pillanat az volt, amikor Nigériát „saját országának” nevezte. Ez mindenkinek felhúzta a szemöldökét.

Háromnapos látogatásuk alatt a nyilvánosság különböző ruhákban láthatta őt, ami messze nem mindenkit lepett meg kellemesen. Választása olyan világhírű márkákra esett, mint a Carolina Herrera, az Altuzarra és a Johanna Ortiz. A ruha, amit ezúttal választott, olyannyira árulkodó volt, hogy a hátát is felfedte, és majdnem feltárta néhány intim helyét.

Egyesek tiszteletlennek találták a ruhaválasztását a királyi család protokolljával szemben. Middleton rajongói körében is felháborodást keltett, akik meg voltak győződve arról, hogy kedvenc hercegnőjük soha nem viselne ilyen ruhát.

Neked hogy tetszett?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO