„Mi folyik a színfalak mögött?”: Anderson képernyőn kívüli megjelenése vegyes reakciókat váltott ki

A rajongók elborzadtak, amikor meglátták, hogy néz ki Scully az X-aktákból bikiniben! 😱😳Nagy csalódásként értek a színésznő új lesifotói! 🤯😬

Akár hiszed, akár nem, kedvenc Scully-nk az X-aktákból már 55 éves. Az élete és a megjelenése soha nem szűnt meg abszolút mindenkit felkelteni. A legújabb paparazzi fotók mégis csalódást okoztak a rajongóknak.

Az embereknek vegyes véleménye van a jelenlegi külsejéről. Egyesek határozottan azon a véleményen vannak, hogy korához képest szó szerint lenyűgözően néz ki, míg a többiek nem látnak benne semmi egyedit, és gyorsan keményen kritizálták a filmsztárt.

Összességében a felvételek senkit sem hagytak hidegen, heves viták témájává válva. Az, ahogyan kinézett az aprócska bikiniben, mindenkit meghökkentett, így rajongói megkérdőjelezték időtlen szépségét. Laza bőre sok kívánnivalót hagyott maga után.

A legendás filmsztár hűséges rajongói azonnal elhalmozták bókokkal, kifejtve, hogy bármilyen formában, formában és korban gyönyörű. Te is rajongsz ezért a kiváló színésznőért?

Oszd meg velünk a véleményed erről a filmsztárról!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO