A nagymama házának hihetetlen átalakítása az unokája által senkit sem hagyott hidegen.

A lány megcsinálta a nagyi „felújítását”, és gyökeresen átalakította a nyomorúságos külsejű lakást! 😱🤯 Íme az előtte-utána fotók, amiktől mindenkinek elakad a szava! 🤐😮

Persze, ha ránézünk erre a lakásra, nem úgy tűnik, mintha sürgős felújításra szorulna. Azonban a ma már szegény és idős nagymama unokája úgy döntött, hogy gyökeresen átalakítja a lakást, és most már teljesen másképp néz ki.

She simply wanted her senior grandmother not to live in bad conditions and determined to change everything to the roots. The house not only became lighter and more stable, but also more comfortable and aesthetic.

Így nézett ki korábban. Ha ezeket a fotókat nézzük, nehéz elhinni, hogy egy ilyen helyből ilyen csodálatos és fényűző ház lett. Kezdjük a folyosóval.

Alisa hamarosan kemény és szorgalmas munkába kezdett! A folyosó és a nappali között nincs ajtó. Az egész terület 74 négyzetmétert tesz ki, és a magassága három méter. Így nézett ki az átalakítás előtt!

A házat fehér, szürke és mélyzöld színekre festették. A konyhában a bútorok narancssárga elemeket tartalmaznak. Ez az élénk szín lett az utolsó simítás a falak és a bútorok egyhangú árnyalataihoz.

A WC és a fürdőszoba szürke és piros falakat kapott. A fürdőszobában egy polc is található, ahol törölközőket, fehérneműket és egyéb kiegészítőket lehet tárolni.

Mondhatni, hogy ez a lakás tökéletesen illik az évszakhoz is.

Ami a nappalit illeti, hosszú panorámaablakokkal rendelkezik, akárcsak egy erkély. Ez különleges hangulatot teremt, és könnyedebbé és vizuálisan tágasabbá teszi a házat.

 

Az étkezőasztal is pompásan néz ki. A benne lévő váza mintha pontosan erre a szobára készült volna. Azt mondani, hogy a lány egyszerűen tökéletes elemeket választott a berendezéshez és a dizájnhoz, nem is kell.

Ön mit gondol? Oszd meg a véleményed a hozzászólásokban!

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO