„Egy ilyen arc 54 évesen?”: Jennifer Lopez smink nélkül mutatta meg magát, komoly vitát váltva ki a rajongók körében

„És Ben Affleck minden reggel így látja őt?” 😬 Jennifer Lopez smink nélküli posztja vegyes reakciót váltott ki 244 millió emberből 😱😳

Nem titok, hogy ma már minden ember, főleg a hírességek használnak Photoshopot. De Jennifer Lopezt természetesen nem lehet összehasonlítani a Kardashian családdal. Persze a rajongók megszokták, hogy mindig elbűvölőnek és mindig sminkben látják.

Lopez ezúttal úgy döntött, hogy meglepi rajongóit, és megmutatta arcát smink nélkül․ Megosztotta, hogyan sminkel mindennap․
Először egy lifting szérumot, egy fényesítő hatású tápláló krémet, majd egy sugárzásfokozót és egy highlightert vitt fel saját termékeiből.

Minden feliratkozója elkezdte megvitatni Lopez megjelenését. Sokan örültek természetes szépségének, néhány követő pedig biztos volt benne, hogy szűrőket használt. Felszólították, hogy mutassa meg végre az igazi bőrét, és néhányan azt sugallták, hogy drága kozmetikumokat és lézeres kezeléseket használ.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a videó volt a legutóbbi posztja a fiókján, ami komoly vitát váltott ki a rajongók körében․.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO