„Hogy merészeli?” Heves viták tárgya lett Meghan Markle nigériai látogatása

Kate Middleton sosem öltözne így! 😉💯 Markle megint elfelejtette, hogy ő Sussex hercegnéje, és egy feltárulkozó ruhát választott! 😲❤️‍🔥 csupasz vállakkal és dekoltázzsal még Harryt is zavarba hozta! 🫤🙄 Legutóbbi nigériai látogatása is szemöldököt vonzott! 🤨 Nézd meg a fotókat ebben a cikkben!👇

Sussex hercegnéje az utóbbi időben többször is nyilvánosan megjelent tervezett nigériai látogatása során. A királyi család tagja ismét beszédtéma lett. A hercegi feleség választása ismét egy feltárulkozó, csupasz vállú ruhára esett. Kevés teret hagyott a fantáziának.

Hatalmas beszédet mondott a nők a vezetésben csúcstalálkozón, és sietett megköszönni mindenkinek, aki ott volt a meleg fogadtatásért. Egyébként Nigériát „az ő országának” nevezte, elárulva, hogy 43%-ban nigériai, és kiemelve a kultúrája és hagyományai iránti elkötelezettségét.

Ami a divatválasztását illeti, amely egy fűszeres piros ruhára esett. Azonnal reakciókat váltott ki, és heves viták tárgyává vált az interneten. A sikeres nőket „példaképeknek” tekintette, akiktől mindannyiunknak van mit tanulnunk. Míg egyesek szégyenteljesnek és helytelennek találták a ruháját, addig a többiek nem tudtak nem csodálni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO