„Genetikailag megáldott!” Így néznek ki Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei

Két közös gyermekük van, akiket a 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ és a 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣ címen köszöntöttek! 😮😍A színész és felesége évek óta rejtegetik gyermekeiket! 🤫 De mostanában a paparazzóknak szerencséjük volt, hogy lefilmezték az arcukat, és ebben a cikkben te is láthatod őket! 👇

Aki nem tudná, a színész felesége E. Mendes, aki nemrég ünnepelte 50. születésnapját. Micsoda figyelemre méltó mérföldkő! Köztudott, hogy a párnak két közös gyereke van, akiket évek óta távol tartanak a reflektorfénytől.

A 2000-es évek eleji „agglegény” státuszát követően S. Bullockkal és R. McAdams-szal is voltak románcai. A forgatásokon is számos rövid afférja volt, de minden gyökeresen megváltozott, amikor megismerkedett E. Mendesszel. A köztük lévő szenvedély és kémia simán átment valami érett dologba, és két lányt köszöntöttek.

Érdekesség, hogy lányaik neve Esmeralda és Amanda. Az előbbit a színész kedvenc karaktere ihlette V. Hugo regényéből, míg az Amanda Eva nagymamájának neve volt. Nyilvánosság előtt kiszúrni őket meglehetősen ritka jelenség.

Gosling sosem hagyja ki az alkalmat, hogy nyilvánosan is kimutassa háláját és végtelen szeretetét gyermekei iránt. Mindent megtesz azért, hogy a munkája mellett elég időt találjon arra, hogy velük töltse. Bárcsak tovább tartana a gyerekkoruk, és még kicsit élvezhetné őket.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO