„Minden éjszaka egy kaland!” Világítsuk meg Streisand és Brolin hihetetlen szerelmi történetét!

A 1️⃣9️⃣9️⃣6️⃣ oldalon egy vakrandin keresztezték először az útjaikat! 😮😍 Gratuláljunk a párnak a 2️⃣5️⃣th házassági évfordulójuk alkalmából! 🎉🤗 Évtizedek után most itt vannak, hogy megosszák velünk a legnagyobb titkukat, és ezt nem mindenki kész meghallgatni! 🤫🧐 További részletekért – lásd a cikket! 👇

Gratuláljunk ennek a párnak egy ilyen csodálatos mérföldkőhöz – a 25. házassági évfordulójukhoz. Bármilyen meglepőnek is tűnik, először egy vakrandin találkoztak, ami életre szóló szerelmük kezdetét jelentette. Barba bevallotta, hogy egy telt hajú férfit várt, és képzeljük csak el a meglepetését, amikor meglátta a kopasz Jamest.

Míg James számára szerelem volt első látásra, Barbának időbe telt, mire meggyőződött arról, hogy amit iránta érez, az is szerelem. Elég hamar elkezdődött a kapcsolatuk, és 1998-ban kötötték össze az életüket.

Meg kell említeni, hogy Barbrának volt egy közös fia Elliot Goulddal, aki 1961 és 1973 között volt a férje. Ami James-t illeti, ő kétszer volt házas, aminek következtében három gyermek édesapja. Mi több, a férfinak négy unokája is van, akik csak örömet és boldogságot hoznak az életébe.

James még ennyi év után is a legtisztább érzéseket osztja meg Barbra iránt. Őket kettejüket megbonthatatlan kötelék fűzi össze, hiszen gyönyörű életet teremtettek együtt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO