„Pórusok, finom ráncok és ajkak nélkül!” Világítsuk meg Jennifer Aniston átalakulását az évek során!

Ha nézted a Jóbarátokat, biztosan emlékszel még Rachel Greenre, aki még Pitt szívét is elrabolta 😉🤌 A sorozat 3️⃣0️⃣ évekkel ezelőtt jelent meg, és csak kevesen ismerik fel őt itt! 😬😱 „A plasztikai sebészének börtönben lenne a helye”, „Mi baja van az arcával?” és hasonló kommenteket találtunk! 💬 Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt meglátod a legújabb kiruccanását ebben a cikkben! 👇

J. Aniston cseperedő színészi karrierjének csúcspontja a kilencvenes évek közepén volt. A legendás Rachel Green szerepe volt az, ami világhírnévre és elismertségre katapultálta. Az amerikai színésznő B. Pitt-tel kötött házasságáról is ismert, aki szintén nem tudott elmenni páratlan szépsége mellett.

Azt azonban mindannyiunknak szem előtt kell tartanunk, hogy az öregedés mindenkit érint, még az A-listás színészeket is. Kedvenc szőke szépségünk már betöltötte az 55. életévét, és nyilván sok változás látható az arcán, és nem csak rajta. Nem egyszer bevallotta már, hogy különböző szépségjavításokon esett át, többek között botoxon, töltőanyagokon és orrplasztikán is.

Mindezt nemcsak az öregedés, hanem a bizonytalanságai is feltételezték, amelyeket még zsenge korában alakított ki bántalmazó édesanyja kritikus megjegyzései miatt. Nemrég Dr. Harper beleegyezett, hogy nyilatkozzon a hollywoodi sztár külsejéről.

Érdekes módon „férfiasabbnak” írta le a külsejét. Azt is megjegyezte, hogy Aniston ajkai rámutatnak az arcán látható domborulatokra, amikor mosolyog. Ez arra enged következtetni, hogy a szépség is lehet más és más, és nem szabad senkit sem a külseje alapján megítélni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO