„Terhes 53 évesen?” A nagy hír a showbiznisz sztár Jennifer Lopez felszínen a csatorna

Lopez megerősíti a terhességéről szóló pletykákat és megrohamozza a csatornát! Az egyik top híresség harmadik gyermekét várja a korában ! Míg a rajongók gratulálnak neki, addig a többiek aggódnak! Nézd meg többet ebben a cikkben!


Alig van olyan ember, aki ne ismerné J. Lopezt, a színésznőt, énekesnőt és vállalkozót, akinek jelentős hozzájárulását, hihetetlen tehetségét és nagy befolyását aligha lehet túlbecsülni. Mint az egyik legnépszerűbb híresség, élete soha nem szűnt meg a közvélemény érdeklődését kiváltani.


Nemrég nagy bejelentést tett, amellyel megerősítette a terhességéről szóló pletykákat. Mondhatni, hogy Lopez és Affleck családja hamarosan bővülne, és a párnak végre közös gyermekei lesznek. Emlékeztetőül: a sztárnak előző házasságából ikrei vannak, ahogy Afflecknek is.


Lopeznek két gyermeke van, ami azt jelenti, hogy a híresség a harmadik babájával várandós. Mindenki elsietett, hogy meleg és őszinte jókívánságokkal „árassza el” a gyönyörű családot, remélve, hogy minden komplikációk nélkül fog menni.


Mivel megosztotta életének ezt az intim aspektusát, azonnal vitát váltott ki, és felvonta a legtöbb netező szemöldökét. A helyzet az, hogy már az 50-es éveiben jár, ami eléggé veszélyessé és kockázatossá teszi, hogy a sztár újra vállalja az anyaságot.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO