„Egy új románc a válás után!” Hogy néz ki Kevin Costner új barátnője, megérdemli a figyelmünket

Megmutatta új szerelmét, és most mindenki „szerencsés embernek” hívja! 🤤 A Yellowstone színésze felfedte új barátnője kilétét, és felrobbantotta a netet! 🧐😯 Ki lopta el a filmsztár szívét nem sokkal válása után és hogy néz ki? 🤫 További részletekért -lásd a cikket! 👇

A Yellowstone sztárja nemrég új románcot kezdett a népszerű és sikeres énekesnővel, Jewellel. A paparazzók kiszúrták az új párt egy teniszes eseményen, amely az Inspiring Children Foundationt támogatja az R. Branson tulajdonában lévő, tekintélyes Necker-szigeten.

Costner az utóbbi időben nehéz időszakon ment keresztül, mivel különvált feleségétől, akivel 18 évig voltak házasok. Nem ment bele mélyen a szakításukhoz vezető váratlan körülményekbe, és mindig is igyekezett megőrizni a magánéletüket.

Aki nem tudná, Costner és már volt felesége három gyermeket köszöntöttek egymásnak: Cayden, Hayes és Grace. Most már minden a múlté, és Jewel mellett találja meg az örömöt és a boldogságot. Mondhatni, hogy egymás jelenlétében felragyognak, és máris terveket szőnek a jövőre nézve.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO