„Hívj egy pszichiátert, most azonnal!” A pop királynőjének új, provokatív fotózása vitát kavar

Hálóharisnyában, magas sarkúban és fűzős fűzőben Madonna elfelejtette, mi az illem, és csábító pózokat vett fel! 🤤❤️‍🔥 A pop királynőjének új fotózása nem hagyott teret a fantáziának! 🤭😏 Már nő a 6️⃣0️⃣s, még mindig új románcokat keres és lopja a férfiak szívét! 🤯🤫 Az őszinte fotókért – nézd meg a cikket! 👇

Bármilyen meglepőnek is tűnik, Madonna már a 60-as éveiben jár. A „Pop királynőjeként” titulált egyik legsikeresebb és legsikeresebb zenei sztár azonban nem tervezi a visszavonulást, és a kort csak egy számként kezeli. Néha provokatív, a képzeletnek teret nem engedő fotózásaival okoz felháborodást.

Az emberek csodálkoznak, hogy egy nő az ő korában miért keresi még mindig a figyelmet és tesz kísérletet új románcok kialakítására. Ezúttal sem volt kivétel. Egy árulkodó fűzőt, magas sarkú cipőt és hálós harisnyát vett fel, kiegészítve csábító képét egy elegáns táskával és napszemüveggel.

A hozzá illő kesztyű és a fényűző ékszerek jelentették az utolsó simítást. Csábítóan pózolt, és vegyes reakciókat váltott ki.

„Mára elég volt az internetből”, „Egy újabb figyelemfelkeltő!”, „Hogy lehet ezt nem látni?”, „Valaki, kérem, emlékeztesse a korára”, „Hol van már a szerénység?”, „Micsoda szégyen”, „Sok 20 éves még csak meg sem tudna állni mellette”, „Bármelyik férfit elviheti, akit csak akar”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO