Ki lopta el Edward szívét a Pretty Womanben? Íme a nő, aki Richard Gere legnagyobb szerelme lett

Miközben milliók álmodták meg Gere-t „ideális férfinak” nevezve, az ő szíve csak egy nőhöz tartozik!💘 A 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ oldalon egy szállodában keresztezte először az útját Alejandra Silva! 😮😍Akortájt mindketten váláson mentek keresztül és szerencsések voltak, hogy egymásra találtak! 🫠❤️‍🩹People a fotói után „szerencsés férfinak” nevezi őt, amit te is megnézhetsz ebben a cikkben!

Sokan emlékeznek erre a rendkívül tehetséges, kiemelkedő és sikeres színészre, akit leginkább a „Pretty Woman”, a „Hachi” című filmekben nyújtott alakításáról ismerhetünk: A Dog’s Tale” és más nagyszerű filmekben. Jóképűsége és kisugárzása iránt egyetlen női néző sem maradhatott közömbös, aki azonnal beleszeretett.

A neves színész magánélete is beszédtéma volt már. Kevesen tudják, hogy 1991-től 1995-ig C. Crawford modell, majd C. Lowell színésznő felesége volt, akivel egy Homer nevű fia született. Azonban mindezen házasságok és románcok egy és ugyanazzal a végkifejlettel végződtek.

2014-ben történt, hogy az ikonikus filmsztár szerencsésen keresztezte az útját A. Silvával a családja Positano szállodájában, miközben éppen válófélben voltak. A nagy korkülönbség ellenére megtörtént köztük a kémia, és úgy döntöttek, hogy a szívükre hallgatnak.

2018-ban egy buddhista szertartás keretében kötötték össze az életüket a színész New York-i ranchán. A házastársak 2019-ben és 2020-ban két utódot köszöntöttek. Míg Alejandra lelkes személyiségként jellemzi őt, addig Gere kedves, széles látókörű és gondoskodó nőnek tartja, aki fényt hozott az életébe. Soha nem hagyja ki az alkalmat, hogy bevallja az érzéseit.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO