„Apa génjei megtették a hatásukat!” Így néz ki Richard Gere fia

A 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ címen köszöntötték fiukat! 😮😍 Elteltek az évek és Homer készen áll arra, hogy szíveket lopjon! 🫠💘 Már 2️⃣4️⃣ lett és örökölte apja milliomos mosolyát, hófehér bőrét és jóképűségét! 😯❤️‍🔥 A fotóiért – lásd a cikket! 👇

Richard Gere a legnevesebb, legelismertebb és legsikeresebb színészek közé tartozik, akik új korszakot indítottak Hollywoodban, és akiknek nagyszerű hozzájárulását az iparághoz aligha lehet túlbecsülni. Karrierje csúcspontjai és profizmusa mellett magánélete és külseje sosem szűnt meg érdeklődést kiváltani.

Gere 2002-ben kötött házasságot C. Lowell-lel, akivel egy Homer James Jigme Gere nevű fiút köszöntöttek, akit nagyapjáról nevezett el. Mi több, jelenlegi feleségével, Alexandra Silvával két örököse is van.

Az utóbbi időben a Pretty Woman és a Hachi: A Dog’s Tale” sztárja bemutatta felnőtt örökösét, és azt mondani, hogy minden lány szíve egy pillanat alatt elolvadt, nem kell, hogy mondjuk. Meglepő hasonlósága az apjával egyszerűen hihetetlen. Nem kérdés, hogy Homer a színész legjobb génjeit örökölte.

„Megütötte a genetikai főnyereményt”, „Mióta is aludtunk? Igazi szívtipróvá nőtte ki magát”, »Milyen gyorsan repül az idő!«, ”Milyen sugárzó mosoly és kedves szemek! A szívem egyszerűen elolvadt!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO