„Egy hercegnő köztünk:” Kate Middleton rokonszenves visszatérése a királyi kötelességekhez

” Ők is szeretnek egyszerű dolgokat csinálni” 🤭🥰 Kate Middleton a gyerekeivel egy rokonszenves iskolai bevásárlásra indul 📚✏️ Nézd meg az alábbi cikkben, hogy a hercegné hogyan tartja a valóságot, és miért tapsolják meg a rajongók a szülői hozzáállását 👇

39 évesen Kate Middleton, más hírességekhez hasonlóan, gyakran kerül a paparazzók kameráinak lencséjébe.

Két hónapos szünet után a cambridge-i hercegné újra reflektorfénybe kerül, mivel újra vállalja királyi szerepvállalásait. Az új tanév kezdetét jelezve Kate-et a gyermekeivel együtt látták, amint iskolai felszereléseket vásárolt.


A paparazzók egy szerény írószerboltban kapták lencsevégre, Kate egy visszafogott ruhát választott, amely szépen hízelgett az alakjának, míg gyermekei iskolai egyenruhát öltöttek magukra.


A királyi család tagjaitól ritka lépésként – akik általában nem intézik maguk a tranzakciókat – Kate megengedte György hercegnek, hogy ő maga vegye át a vezetést a saját iskolai felszereléseinek megvásárlásában, ezzel is kiemelve a függetlenség egy pillanatát.


A királyi család rajongói gyorsan felfigyeltek arra, hogy Charlotte és György herceg mennyire érettek, és dicsérték a család földhözragadt hozzáállását: „Olyan üdítően normális”, „Egy szerény család”, „Elegáns Kate”, „Úgy neveli a jövő uralkodóit, mint mi, csodálatra méltó”, „Abszolút semmi mesterkéltség” – hangzottak el a csodáló rajongók kommentjei az interneten.


Kate Middleton a tervek szerint szeptember 15-én tér vissza hivatalosan a nyilvánosság elé, ahol a Kabulból való 15 ezer ember evakuálásában részt vevő katonák, nők és civilek előtt tiszteleg majd, ami a nyári szünet utáni jelentős elkötelezettséget jelenti.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO