„Johnny és Baby: A színfalak mögött!” Fény derül Patrick Swayze és Jennifer Grey kapcsolata mögötti igazságra

Grey végre megtörte a csendet, és „kibökte” a Swayze-zel való kapcsolatát! 😱🤫 Őszintén beszél titkos kapcsolatukról a Dirty Dancing alatt, és ezt nem mindenki akarja hallani! 🫢😲 Az amerikai színésznő egyébként nemrég lett 6️⃣4️⃣, úgyhogy gratuláljunk neki együtt! 🎉😚 Tudj meg mindent ebben a cikkben! 👇

Még 1987-ben járta be a világot a „Dirty Dancing” című klasszikus. Azt mondani, hogy sem a rendezők, sem a színészgárda nem számított ekkora kulturális befolyásra és sikerre, amit ez a film aratott, nem mondhatni. A legendás film új szintre emelte J. Grey és P. Swayze karrierjét, igazi mozis legendákká téve őket.

Kevesen tudják, hogy Grey előtt még S. Jessica Parker és Sh. Stone is próbálkozott Baby megformálásával, míg V. Kilmer volt az, akiről eredetileg azt jelentették, hogy Johnny-t imádkozza. Ikonikus szerepeik előtt már korábban is dolgoztak együtt, és Grey nem egyszer említette a humorát.

„Patrick állandóan tréfát űzött magammal és másokkal. Nem tudtam kezelni, még akkor sem, ha mindez jó humorral történt”.

A Dirty Dancingben való szereplésük után azonban minden megváltozott. Később, amikor Patrickról beszélt, a színésznő nem hagyta ki a lehetőséget, hogy úgy jellemezze őt, mint aki igazán védelmező, erős és elkötelezett a munka iránt. Gyakran kértek bocsánatot egymástól, és mindketten képesek voltak kompromisszumot kötni.

A film költségvetése 6 millió dollár volt, miközben 214 millió dollárt hozott, és nagy sikert aratott.

„Patricket soha senki nem tudja pótolni. Mindig nagyra fogjuk értékelni az emlékeit, és azon fogunk dolgozni, hogy valami frisset és egyedit alkossunk belőlük”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO