Egy 18 éves fiú vett egy régi uszályt, és saját kezűleg alakította át kényelmes lakóhajóvá.

Mindenki nevetett rajta, de aztán meglátták az eredményt, és elakadt a szavuk! 😮🤐 Semmi mással, csak a saját kezével, egy fiatal fiú egy uszályt alakított át lakóhajóvá! 😍👏

A lakóhajók birtoklása gyorsan népszerűvé vált a Nagy-Briánban. Az emberek szabadidejükben inkább nem kirándulni, hanem folyami hajóutakra mennek, amelyek akár több hétig is eltarthatnak.

A mai fickó már régóta álmodozott arról, hogy legyen egy, de nem volt rá pénze. Ezért úgy döntött, hogy teljesen egyedül csinálja meg. Kezdetben messze nem mindenki hitt benne, sőt, még ki is nevették, amikor megismerték irreálisnak tűnő terveit.

Fillérekért tudott venni egy régi uszályt, amelyből a leendő lakóhajó lett. Elkezdte tervezgetni, hogyan készítse el az élethez szükséges összes helyiséget és létesítményt. És végül elkezdett dolgozni!

Most már két kis szoba volt az édesanyja és a nővére számára. Még egy konyhának és egy fürdőszobának is helyet csinált. A bútorokat teljes egészében saját maga készítette, ami dicséretes és külön figyelmet érdemel.

A második „emeleten” volt egy kicsi, de kényelmes nappali .A lakóhajó teljesen újnak tűnt és nem lett más, mint egy dédelgetett álom mindazok számára, akik látták.

Sokan azt javasolják a fiúnak, hogy adja el és keressen nagy összeget. Ő azonban ezt határozottan elutasította, és most ott tölti az idejét a családjával.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO