A nőnek elege lett 1986 óta ugyanabból a frizurából, ezért megkért egy stylistot, hogy adjon neki egy új külsőt.

A nő, akinek 1986 óta ugyanaz a frizurája volt, először egy szépségszalont látogatott meg, ahol a stylistok a felismerhetetlenségig megváltoztatták a külsejét! 😱😳 Katy megmutatta a végeredményt, amit ebben a cikkben láthatsz! 👇👇👇

A mai hihetetlen történet Katy-ről, egy amerikai háziasszonyról szól, aki Rachel Ray műsorának köszönhetően vált népszerűvé. Megunta ugyanazt a frizurát, amit az 1980-as évek óta viselt, és megkérte a műsor stylistját, hogy adjon neki egy új külsőt.

Minden akkor kezdődött, amikor a lánya bevallotta, hogy szégyen neki bárhová is elmenni az édesanyjával együtt. A nő most már egyértelműen rájött, hogy itt az ideje változtatni valamin.

Akár hiszed, akár nem, 1986 óta nem járt szépségszalonban. Több mint 36 évig ugyanazzal a frizurával rendelkezett. A haja borzalmasan nézett ki, és az állapota is hagyott kívánnivalót maga után. A lánya meg volt győződve arról, hogy édesanyja az 1980-as években ragadt.

A nő bevallotta, hogy egyszerűen nem akart pénzt költeni magára. Azt mondani, hogy a stylistok a felismerhetetlenségig megváltoztatták őt, nem mondhatni. Ez a frizura frissebb külsőt adott neki, és tökéletesen illik hozzá.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO