„Önző cselekedet vagy áldás?” Cameron Diaz és Benji Madden második babájának érkezésének híre felrobbantotta a csatornát

Ha felnőtt vagy, és még mindig nincs gyereked, emlékezz arra, hogy a 5️⃣1️⃣ éves Diaz újra anya lett! 😏👌 Márciusban volt 2️⃣2️⃣, hogy a színésznő és férje második gyermeküket köszöntötték! 🎉🤗 Hogy néz ki a baba és nem önzőség, hogy 5️⃣1️⃣ évesen szül? 🧐 Még több – olvasd el a cikket! 👇

Már 9 éve boldogan vannak együtt. Négy évvel ezelőtt fogadta a pár az örökösnőt, akit a biztonsága és a magánélete érdekében még mindig távol tartanak a reflektorfénytől. Érdekesség, hogy a házastársak nemrégiben újra felkarolták a szülőséget, hiszen megérkezett a második babájuk.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Benji Madden (@benjaminmadden)

A nagy hírrel, hogy megérkezett kisfiuk, Cardinal, a világhálóra csaptak le, és ezzel minden követőjüket megörvendeztették. El voltak ragadtatva, és alig várták, hogy megosszák a csodálatos hírt.

„Bár a gyerekek biztonsága és magánélete érdekében nem fogunk képeket megosztani, azt kell mondanom, hogy abszolút imádnivaló”.

Csak emlékeztetőül: 2015-ben házasodtak össze, és 2019-ben fogadták örökös gyermeküket, Raddixet. Érdekes módon a születéséig semmit sem jelentettek be róla.

„Teljesen elnyerte a szívünket, és teljessé tette a családunk körét”.

Míg a legtöbb netező izgatott volt és őszintén örült egy ilyen nagy hírnek, a többiek nem hagyták ki a lehetőséget, hogy megjegyezzék a lány korát, azt állítva, hogy az 51 évesen történő szülés esetleges kockázatait és komplikációit is figyelembe kell venni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO