„Nézd, mit vesztettél, Tiger Woods!” Ez történt Elin Nordegrennel évekkel a válás után

Botrányos szakításuk előtt 6️⃣ évig voltak házasok 2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣! 💔 Ők voltak az egyik legikonikusabb pár, akiknek válása szó nélkül hagyta a rajongókat! 🤐😩 Elteltek az évek és lássuk, mennyit változott Elin Nordegren! 🧐🤫 Nézd meg a legújabb fotóit ebben a cikkben! 👇

Tagadhatatlan, hogy T. Woods generációnk legnagyobb, leglegendásabb és legmagasabban álló sportcsillagai közé tartozik. Hatalmas tehetsége, a golf iránti elkötelezettsége és szorgalmas munkája az egyik legikonikusabb figurává formálta őt. Ez 2009-ben történt, amikor mindenfelé pletykák terjedtek a hűtlenségéről.

Azt mondani, hogy ezek a botrányok nyomot hagytak a hírnevén és a státuszán, nem mondhatni, hogy nyomot hagytak. Ez is bizonyítja, hogy a siker és a sztárság mögötti élet tele lehet kihívásokkal és hullámvölgyekkel. Egy időben az egész világ a svéd Elin Nordegren dadával való kapcsolatáról beszélt, akit egy másik golfozó, J. Parnevik mutatott be neki.

Kapcsolatuk új szintre lépett, és 2004-ben kötötték össze az életüket. Még M. Jordan és Ch. Barkley is a sztárvendégek között volt. Házasságuk alatt két gyermeket köszöntöttek.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Famous Moms and Daughters (@celebritymothersanddaughters)

Megbízható források szerint a férfi szerelmi viszonyáról szóló pletykák igaznak bizonyultak, ami 2010-ben szakításukhoz vezetett. A nő 100 millió dolláros végkielégítést kapott, és vett egy luxusházat Floridában, ahol gyermekeivel együtt élt. Az évek során a volt házastársak újjáépítették kapcsolatukat, és a gyerekeik érdekében barátok lettek.

Mindketten elkezdték előtérbe helyezni a gyerekeik jólétét. 2009-ben azonban Nordegren bejelentette, hogy gyermeket vár az egykori NFL-játékos J. Cameronnal. Jelenleg Floridában él családjával.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO