„Micsoda váratlan fordulat!” Keanu Reeves és barátnője ritka megjelenése a MOCA gálán

Mindenki „szürke egérnek” nevezte, ezért úgy döntött, bebizonyítja az ellenkezőjét! 🤫😉 Reeves és ősz hajú barátnője megjelent a vörös szőnyegen! 🧐😮 Minden szem nem máson volt, mint Alexandrán, aki egy teáskék kivágott ruhát viselt és meglepte a színész rajongóit! 🤭❤️‍🔥 Nézd meg a fotókat a kiruccanásukról ebben a cikkben! 👇

Az egyik legismertebb, legsikeresebb, ugyanakkor földhözragadt színész nyilvános szereplése a vörös szőnyegen barátnőjével együtt a címlapokra került. Tagadhatatlan, hogy a legszerényebb párok közé tartoznak, akik nem a magamutogatásért tesznek dolgokat, és igazán őszinték.

A neves színész hatalmas vagyona és világhírneve ellenére teljesen hétköznapi életet élnek, nem keresik a figyelmet és nem okoznak nyilvános botrányokat. Minden egyes nyilvános szereplésük alkalmával mindenki elragadtatással tölti el az egymás iránti őszinte szeretetük, odaadásuk és hitelességük.

Tagadhatatlanul a legkevésbé csillogó párok közé tartoznak, akik hűek maradnak a választásukhoz. Ezúttal úgy tűnt, Reeves leborotválta bozontos szakállát és levágatta a haját, ami ápolt külsőt kölcsönzött neki. Ami a párját illeti, ő egy kék, teáskék kivágott ruhában jelent meg, amely felfedte testének egyes részeit.

A képe vitákat kavart, és kritikát és csodálatot egyaránt kiváltott. Egyesek dicsérték a bátorságát, hogy végül ilyen ruhát viselt, mások kissé csalódtak a választásában, sikertelennek és ízléstelennek tartva azt.

Még 2009-ben keresztezték egymást először, és azóta is elválaszthatatlanok. Bár sokan kritizálják Grantet a túl egyszerű megjelenése miatt, a többiek örülnek a legendás színésznek.

Te mit tudsz hozzátenni?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO