„A pletykák beigazolódtak!” Vilmos herceg őszinte lesz Middletonról és a királyról, és mindenkit szó nélkül hagy

A herceg végre megtörte a csendet és nyilatkozik Middletonról és Károly királyról! 🤫💥 Amit Vilmos mondott, arra nem mindenki volt felkészülve! 🫢🤐 Míg a pletykák terjednek, ő leleplezi a teljes igazságot! 💯 Hogy van Kate és a király? 🤔 A részletekért – lásd a cikket! 👇

Azt mondani, hogy a herceg most nehéz időszak elé néz, nem mondhatni. A királyi kötelezettségei mellett ugyanis az édesapjáéval is foglalkozik, hiszen a királynál rákot diagnosztizáltak, és rendszeresen kezelik. Emellett a feleségéről és három gyermekükről való gondoskodással is elfoglalja magát.

Aki még nem tudná, a hercegnő is rákban szenved, és nemrég egy hasi műtéten esett át, ami után kapcsolatba lépett követőivel, és bejelentette a diagnózist. A herceg nemrég egy adománygyűjtő rendezvényen való szereplése figyelemre méltó volt, hiszen őszintén beszélt a családi problémáikról és a betegek állapotáról.

Először is őszintén megköszönte mindazoknak, akik „elárasztották” a családot jókívánságokkal, imákat küldve a királyért és a hercegnőért.

„Elmondható, hogy az elmúlt hetek nagyon az orvosi dolgokra koncentráltak. Úgyhogy úgy gondoltam, hogy eljöttem egy légimentő-rendezvényre, hogy kiszakadjak ebből az egészből”.

Néhány részletet is megosztott a családtagokról, elismerte, hogy megfelelő ellátást kapnak, de még mindig nem képesek ellátni a királyi feladatokat.

Imádkozzunk értük együtt!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO