„Egy újabb Bennifer szakítás?” Fényt derítünk Affleck és Lopez „bonyolult” kapcsolatára

Afflecket kiszúrják, miután elhagyta a Lopezzel közös otthonát, és megerősíti, amitől mindannyian tartottunk! 🤐😞 Újabb fordulatot vett a családjuk körüli katasztrófa! 😱🤫 Mi folyik itt és igazak-e a válási pletykák? 🤔🤨 A cikkből többet megtudhatsz! 👇

A források azt állítják, hogy a pár családi botrányokba keveredett és a válás küszöbén áll. A családjuk körül zajló katasztrófa újabb fordulatot vett, és a jelenlegi helyzet sok kívánnivalót hagy maga után. Kapcsolatuk már régóta heves viták középpontjában áll.

Minden akkor kezdődött, amikor a férfi elhagyta a 60 millió dolláros Beverly Hillls-i házat, amit korábban a hírességgel közösen használtak. Ráadásul Lopezt többször is látták már nyilvánosan a férfi nélkül, ami megerősíteni látszik azt, amitől mindannyian tartottunk.

Egyesek azt állítják, hogy a „Batman” sztárja rájön, hogy mit veszített el, és megpróbál mindent visszahozni, ahogy a magányosságtól elkapja. A házastársak jelenleg megnyugtatják a prioritásaikat, de megpróbálnak mindent magánügyben tartani anélkül, hogy további részleteket adnának.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO