„Hívd a rendőrséget! Bűn ilyen dögösen kinézni!” Bella Hadid friss fotóival fűti fel a közösségi médiát

A férfiak a legdögösebb modern sztárnak nevezik, és nem véletlenül! 😏👌 Paparazzi titokban lefilmezte Hadidot bikiniben, ezt pedig muszáj megnézni! 🤤❤️‍🔥 Nem fair, hogy ennyire tökéletesen néz ki szűrők nélkül! 🤭 Nézd meg az új fotóit ebben a cikkben! 👇

Házas férfiak, jobb, ha nem látjátok az alábbi fotókat! Ő az egyik legkívánatosabb, legjobban fizetett és legdögösebb híresség, aki viszonylag fiatal kora ellenére hihetetlen karriert és óriási sikereket ért el.

Amerikai divatmodell, aki 26 alkalommal szerepelt a nemzetközi Vogue címlapján. Hadid színésznő és közösségi média influencer is, akit lányok milliói imádnak világszerte. Manapság az emberek a bolygó legszebb nőjének nevezik őt, tekintettel a gyakran vitákat kiváltó „helyes” vonásaira.

Nemrégiben a fotósoknak volt szerencséjük lefilmezni őt egy aprócska fekete bikiniben, amely alig takarta a testét, nem hagyva teret a képzeletnek. Választása egy kétrészes fürdőruhára esett, és azt mondani, hogy szó szerint lenyűgözően nézett ki, nem is kell, hogy mondjuk.

„Nem nő, hanem istennő!”, „Nem tudom levenni a szemem erről a bombázóról”, „Az egyetlen alkalom, amikor a valóság és a közösségi média ugyanazt a képet mutatja”, „Nem csoda, hogy a férfiak megőrülnek érte!”, „Hibátlanul adja magát”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO