„Istenem, mentsd meg ezt a nőt!” Celine Dion fiai friss híreket adnak édesanyjuk állapotáról és mindenki szívét összetörik

Elvesztette uralmát az izmai felett és a támogatásunkat kéri! 😟😢 Mindenki szíve megszakadt a halálos beteg Celine Dionról szóló legújabb hírek után! 💔😭 Az ikonikus énekesnő fiai ritka családi képeket osztottak meg, ezek után pedig mindenki imádkozni kezdett a sztárért! 🙏😞 A ritka képekért – nézd meg a cikket! 👇

Már senki előtt nem titok, hogy a legendás énekesnőnél egy ritka betegséget diagnosztizáltak, ami fájdalmat és kellemetlenséget okoz, ami korlátozza a mozgását. A diagnózist tavaly decemberben kapta meg, és mindenkit könnyek és bánat hagyott maga után.

A szörnyű betegség véget vetett a csepergő karrierjének, így nem maradt más választása, mint búcsút inteni a színpadnak, a turnéknak és a koncerteknek. A rajongók azóta türelmetlenül várnak minden frissítést, remélve, hogy állapota nem romlik, és a betegség nem halad előre.

Az utóbbi időben ritkán látott fiai exkluzív fotókat osztottak meg legyengült édesanyjukkal, és szó szerint felrobbantották a netet. Egy sporteseményen is részt vettek. Azt mondani, hogy a rajongói örültek, hogy végre láthatták bálványukat, nem mondhatni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO