„Hogy engedhette meg a férje, hogy ezt viselje?” Heidi Klum igazi szenvedélyt mutat a férjével való romantikus randin

Még a fiatal férje is zavarban érezte magát mellette! 🫣🫢 Heidi Klum ismét megfeledkezett koráról, és egy köldökig érő dekoltázsú, feltárulkozó kezeslábast viselt! ❤️‍🔥🤤 Kitette testét, amit ebben a cikkben láthatsz! 👇

Az egyik legkívánatosabb, legsikeresebb és legjobban fizetett német szupermodell kétségkívül H. Klum. Milliókat bűvöl el álomtestével minden egyes nyilvános szereplésénél. Úgy tűnik, mintha az idő sosem telt volna el ennek az örök szépségnek.

Divatválasztásai, bár gyakran árulkodóak és csábítóak, a divatkritikusoktól a legmagasabb pontszámokat kapják. Nyilvánvalóan tudja, hogyan mutassa meg testét a legtökéletesebben. Klum még mindig hibátlan alakkal rendelkezik, amely mentes a korral járó elváltozásoktól.

Ami a magánéletét illeti, jelenleg a 33 éves gitáros Tom Kaulitz felesége. Nagy korkülönbségük ellenére harmonikus és megfelelő párt alkotnak. Igazi szenvedélyről tesznek tanúbizonyságot, és gyakran látni őket nyaralni.

Egyik legutóbbi megjelenése egy nagy vörös rózsákkal díszített, köldökig mélyen dekoltált, leleplező jumpsuitban nagy port kavart. Mondhatni, hogy testének egyes részeit mutogatta, és még a férjét is féltékennyé tette.

„Vulgáris és extravagáns!”, „Soha nem láttam még ennél szörnyűbb ruhát!”, „A kor nem jelent neki semmit”, „Még Tom sem tudja felemelni a szemét a szégyenkezéstől”, „Mindig kell, hogy legyenek határok”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO