„A kor csak egy szám neki!” Így reagált Susan Sarandon a „nem korhű” stílusát ért kritikákra

7️⃣6️⃣ Az idén 100 éves Sarandon ismét megfeledkezett koráról, és merész ruhát választott! 🫣🤭 „Valaki, kérem, emlékeztesse őt a korára”, „A boszorkányok nem öregszenek”! 💬 Válaszol a gyűlölködőknek, és visszavágja nekik a szavakat! 😏💪 Készülj fel, hogy meglepődsz, amikor meglátod a cikket! 👇

Generációnk egyik legfelismerhetőbb, legsikeresebb és legkeresettebb színésznője, aki lélegzetelállító alakításaival és kiváló színészi képességeivel szédületes karriert épített fel Hollywoodban. Sokan Janet Weiss szerepében ismerik az 1975-ös „The Rocky Horror Picture Show” című klasszikusból.

A „Thelma és Louise”-ban való szerepléséért méltán kapott Oscar-jelölést a legjobb színésznő kategóriában, de a „Dead Man Walking” című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott. Kivételes stílusa és testpozitivitása azonban soha nem kerülte el senki figyelmét.

„Amikor az időérzékednek vége van, és nem véges, mint amikor fiatalon érzed magad”.

Amikor arról kérdezik, hogyan tartja fenn időtálló külsejét, nagy hangsúlyt fektet a nevetésre, a testmozgásra és az egészséges táplálkozásra. Kiemelte a napozás kerülésének szerepét is, ami nagyban hozzájárul kortalan megjelenéséhez.

Sarandon határozottan elutasítja, hogy a negatív vélemények befolyásolják, ehelyett a saját útját járja.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO