„A szépségek is megöregszenek!” Ezt tette a kor és az évek Meg Fosterrel.

A 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s oldalon megőrjítette a férfiakat óceáni kék szemeivel és nőiességével, de az időnek más tervei voltak! 💘➡️💔 Sokan emlékezhetnek rá a Mennyországba szóló jegyek és az Idegenek köztünk című filmekből! 🎬🤩 Elteltek az évek, és Meg Foster ma már felismerhetetlen, akinek új fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Az ikonikus filmsztár hihetetlen tehetsége, dicséretes alakításai és irreálisan szép megjelenése milliókat ragadott magával, és az iparág egyik legbefolyásosabb és legmagasztosabb alakjává tette. Meg már egy bentlakásos iskolában elkezdte űzni a színészetet.

Ott színházi produkciókban vett részt, bizonyítva briliáns képességeit és tisztázva életcéljait. Moziban az „Adam at 6 am” című filmben debütált, ahol Michael Douglas oldalán volt szerencséje játszani. A film minden bizonnyal sikert aratott, és meghozta számára a sikert és az elismerést.

Nemcsak kiváló színészi játéka, nagy tehetsége és profizmusa, hanem karizmája és rendkívüli tulajdonságai is milliókat vonzottak. A „Mennyországba szóló jegy” című filmben nyújtott alakításáért még jelölést is megérdemelten kapott.

Sokan emlékeznek rá az „Idegenek köztünk”, a „Vak düh”, az „Egy másik történet” és más filmekből. Foster karrierje a „Cagney és Lacey”, „ER” és így tovább című filmekben való szereplése után új szintre emelkedett.

Most számtalan mély ránccal, bőrpigmentációval és más, korral járó elváltozásokkal jelenik meg. Azonban az egyetlen vonás, ami mindig is megkülönböztette őt, és még mindig nincs párja, az a szemének feltűnő színe.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO