„Michael Douglas nem féltékeny?” Zeta-Jones lehengerlő pillanatképe a nyaralásról került a címlapokra

Zeta-Jones a megengedettnél többet mutatott egy jachton és megőrjítette az összes férfit! 🤤❤️‍🔥 A színésznő egy magas combkivágású ruhát viselt, és bebizonyította, hogy még a 5️⃣3️⃣ oldalon is elképesztően jól nézhet ki egy nő! 🫠😇 Nézd meg a pikáns fotót a cikkben! 👇

Az emberek szemei sosem szűnnek meg C. Zeta-Joneson, a kiváló színésznőn és a mozis legenda M. Douglas szeretett feleségén. Ha az ember ránéz, teljesen egyértelművé válik, hogy úgy öregszik, mint a bor, és még mindig a férfiak álma.

A hálózatot nemrég érte el az ikonikus filmsztár legújabb, nyaralásról készült fotója. Ez egy hajókirándulás közben ábrázolta őt az olaszországi Caprin. Választása egy kék, magas combkivágású ruhára esett, melyhez ugyanolyan színű fejpántot és hozzá illő szandált viselt.

A ruha hasítéka teljesen felfedte a combjait, és többet mutatott a megengedettnél. A színésznő minden férfit megőrjített a dögösségével, és rengeteg bókkal záporoztak rá. Érdemes megemlíteni, hogy a házastársak jelenleg Európában nyaralnak.

Spanyolországban is látták őket. A sztárpárnak a mallorcai hegyekben van egy birtoka, amely Validemossa falu szélén található.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO