„Az ilyen dögös kinézetet be kellene tiltani!” Khloe Kardashian provokatív fotói felhevítik a közösségi médiát

Házas férfiak ezt nem láthatják! 🤤❤️‍🔥 3️⃣9️⃣ éves Khloe-nak szebb a teste, mint a legtöbb 2️⃣0️⃣ évesnek! 🤭💯 A Kardashian-Jenner nővérek egyike bikiniben jelent meg a reflektorfényben, és nem hagyott teret a képzeletnek! 🩱💥 Nézd meg a sztár nyaralós fotóit ebben a cikkben! 👇

A Kardashian-Jenner nővérek népszerűségét és sztárságát nem is lehet megkérdőjelezni. Tagadhatatlan, hogy a legsikeresebb, legkívánatosabb és leggazdagabb showbiznisz sztárok közé tartoznak, akiknek a szórakoztatóiparban betöltött szerepét aligha lehet túlbecsülni.

Mai cikkünk Khloe Kardashianról szól. Egyáltalán nem titok, hogy számos plasztikai műtéten esett át. Mindezen beavatkozások ellenére csábító imidzsét rendszeres testmozgással, fitnesszel és kiegyensúlyozott étrenddel is fenntartja.

Khloe sosem hagy ki egy alkalmat sem, hogy megmutassa étvágygerjesztő gömbjeit és álomtestét feltárulkozó ruhákban, és ezúttal sem volt ez alól kivétel. A fotósok egy bézs színű egyrészes bikiniben örökítették meg a hírességet.

Ami a magánéletét illeti, nemrég szakított gyermekei apjával, Tristan Thompsonnal. Jelenleg azon van, hogy visszanyerje önbizalmát és lelki békéjét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO