„Elrontott arc, cigarettával!” Ezt tette a plasztikai sebészeti katasztrófa Melanie Griffith-szel

Nehogy Banderas meglássa ezeket a fotókat Melanie Griffithről! 🚫 A kamerák titokban örökítették meg a színésznőt nem sokkal egy sor szépséginjekció után! 💉💊 Még a hűséges rajongók is behunyták a szemüket zavarukban, amikor meglátták, hogy így néz ki! 🫣🤯A botrányos fotókért – nézd meg a cikket! 👇

Az egyik legkiválóbb és legtehetségesebb színésznő, Melanie Griffith külseje feltűnően megváltozott a számos szépészeti műtét és szépségápolási beavatkozás miatt, amin átesett. A szakma a cseperedő karrierje mellett A. Banderas feleségeként ismerte meg.

Aki nem tudná, kapcsolatuk a filmforgatások alatt bontakozott ki, és 1996. május 14-én házasodtak össze. 1996-ban egy Stella nevű kislányt köszöntöttek. Az egyik legpatinásabb pár azonban 2014-ben bejelentette válását 18 év házasság után.

Bár válásuk elsődleges okaként kibékíthetetlen ellentéteket említettek, a pletykák szerint a kommunikáció hiánya, sőt, még hűtlenség is vezetett a különválásukhoz. Banderas gyorsan új kapcsolatba került, Melanie állítólag még mindig szingli.

Nemrég paparazzók filmezték le a neves színésznőt plasztikai műtéti átalakulása után, és azt mondani, hogy teljesen felismerhetetlenül nézett ki, nem mondhatni. Egyesek még azt is állítják, hogy a színész mélységesen csalódott lenne, ha most látná volt feleségét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO