„Jobbat érdemelt volna!” Keanu Reeves ritkán jelenik meg barátnőjével, és vitát kavar

Vagyonát a 4️⃣0️⃣0️⃣M dollárra becsülik, és Hollywood leghíresebb emberei közé tartozik! 🤩😮 Bár az emberek azt várták, hogy egy elbűvölő és vonzó nővel látják viszont, ő egy „rút kiskacsát” választott és boldog vele! 🫢🥱 Az emberek kíváncsiak, mit talált meg benne az ikonikus színész, akinek fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Senki sem kérdőjelezi meg ennek a férfinak, az egyik legismertebb, legmagasabban álló és legsikeresebb hollywoodi színésznek a személyazonosságát. Számos nagyszerű filmben nyújtott alakítása, profizmusa és karizmája láthatóan kiemeli őt a többiek közül. Nettó munkásságát 400 millió dollár körülire becsülik.

Nemcsak hihetetlen tehetsége és sokoldalúsága, hanem jóképűsége és férfiassága is az egyik legkívánatosabb férfivá formálta őt a szakmában, akibe nők ezrei őrülten szerelmesek. Míg az emberek arra számítottak, hogy egy szépséggel látják, ő bemutatta barátnőjét, és mindenkit szóhoz sem jutott.

Ritka vörös szőnyeges megjelenésük megérdemli a figyelmünket. Partnere Alexandra Grant képzőművész lett, akinek divatválasztása egy csodálatos, padlóig érő vörös ruhára esett. Ami a legendás színészt illeti, az ő választása egy csíkos nyakkendővel díszített tengerészkék öltönyre esett.

„Néhány napja a kedvesemmel. Éppen aludtunk. Volt egy kapcsolatunk. Kuncogtunk, vigyorogtunk és nevettünk. Fantasztikusan éreztem magam. Egyszerűen nagyszerű volt együtt lenni” – osztotta meg a kiváló színész.

Románcuk 2019-ben kezdődött, és a pár azóta is elválaszthatatlan. Kevesen tudják, hogy mielőtt romantikus kapcsolatba kerültek volna, szakmai kapcsolatban éltek, akiknek útjai először 2011-ben keresztezték egymást. A színész debütáló verseskötetén, az „Óda a boldogsághoz”-on dolgoztak. 2016-ban ismét volt együttműködésük.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO