„Szemétből álomkastélyt csináltunk!” A család átalakít egy lepusztult kúriát és felrobbantja a hálózatot

Évekkel ezelőtt a férjemmel vettünk egy ronda, régi kúriát, ahol nem volt életvitelszerű lakás! 😬😨 Senki nem gondolta, hogy megvesszük, de mi láttunk benne potenciált! 😏💪 Most pedig a legfényűzőbb kúriában élünk, amit csak el lehet képzelni! 🏚️➡️🏠 Nézd meg a hihetetlen átalakulás előtte-utána fotóit ebben a cikkben! 👇

Senki sem akarta megvenni ezt az elhagyatott és romos kúriát, amíg egy házaspár nem vállalta a kockázatot, és most már semmit sem bánnak. Amikor a család beköltözött, szó szerint semmilyen életkörülmény nem volt benne. Mindent a nulláról kellett kezdeniük, és hosszú és kihívásokkal teli munka ígérkezett eléjük.

Az állapota sok kívánnivalót hagyott maga után. Még a barátok és rokonok is hitetlenkedve fejezték ki hitetlenkedésüket, alig érzékelve, hogy nagy lehetőségeket láttak benne. Kezdeti állapota senkit sem vonzott, és évtizedekig elhagyatottan állt. Az épület egyébként még 1956-ban épült.

A házastársaknak évekig tartott a teljes felújítási folyamat, mivel abszolút mindent egyedül csináltak, anélkül, hogy bárki máshoz fordultak volna. Leginkább a skandináv stílus inspirálta őket nagymértékben. Kivétel nélkül minden helyiség jelentős változásokon ment keresztül.

Az átalakítás után a konyha még nagyobb lett, és most már egy nagy étkezőasztal is helyet kapott benne. A szürke színű konyhai szettet választották, amely tökéletesen illeszkedik a falak színéhez, valamint az egész belső térhez. Van egy kanapé is a TV-sarokkal együtt. Itt lehet főzni, enni és pihenni.

A fő hálószoba nagyon kényelmes és hangulatos lett. A fa ágy, a sok növény és a csíkos függönyök még egyedibbé és melegebbé teszik. Sok hely van a könyvek tárolására is.

Hogy tetszett az átalakítás? Tetszett?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO