„Hogy merészeled, Zendaya?” Az amerikai színésznő megjelenése a „Kihívók” premierjén szemöldököt vonzott.

A showbiznisz őt is elkényeztette! 😏 Zendaya elfelejtette, mi az a szerénység, és melltartó nélkül, kigombolt szmokingban jelent meg! 🤤❤️‍🔥All szem nem volt ott senki máson, csak rajta! 🧐🤩A „Pókember” sztárja a vörös szőnyegre lépett pikáns megjelenésével, melynek fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Zendaya megjelenése a Vörös Szőnyegen Rómában, új filmje, a „Kihívók” premierjén kavart némi vitát. A rendezvényt a történelmi Palazzo Barberiniben tartották. Az amerikai színésznő, táncosnő és modell egy fehér, padlóig érő fehér szoknyából és egy kigombolt szmokingból álló fehér együttesben jelent meg, amely a megengedettnél többet mutatott.

A ruha tökéletesen illett csokoládé színű bőréhez, és heves viták tárgya lett. Zendaya egy elegáns gyémánt nyakláncot viselt, ami még több csábítást és kifinomultságot adott a képének. A finom fülbevalók és a minimalista gyűrűk tökéletesen kiegészítették az amerikai színésznő képét.

Aki nem tudná, ő alakítja a feltörekvő teniszcsillagot, Tasha Duncant, aki szerelmi háromszögbe keveredik két játékostársával, Patrickkal és Arkkal, akiket M. Feist és J. O’Connor alakít. Még maga a rendező sem tudta elrejteni dicséretét a színésznőről, „fenomenálisnak” nevezve őt.

„Alig kellett megvágnunk egyetlen jelenetét is. A többi főszereplővel együtt az ő tehetsége is átragyogott a hónapokig tartó elkötelezett technikai és fizikai felkészülés után”.

Mit gondolsz a színésznő megjelenéséről? Oszd meg véleményedet ebben a cikkben!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO