„Nulla méret és nincs derék!”: Senki sem volt felkészülve arra, hogy lássa, hogyan néz ki Olivia Wilde teste a valóságban

Az emberek szerint ez Hollywood legrondább pocakja 😦🫣 Olivia Wilde ezen fotói után a rajongók elkezdték megkérdőjelezni a színésznő szépségét! 😬🫢

Olivia Wilde az egyik legsikeresebb, legkívánatosabb, valamint legbeszédesebb hollywoodi színésznőként ismert, aki gyakran keveredik botrányokba és heves viták tárgyává válik.

Legutóbbi fotói gyorsan nagy port kavartak. Az emberek még a szépségét is megkérdőjelezték, miután egy rövid felsőben és leggingsben látták őt valószínűleg az edzőterem után. A teste, különösen a hasa és a dereka hagyott kívánnivalót maga után.

„Ezt nevezed te szép hasnak?”, „Nem túl sok ez már?”, „Nulla méret és derék nélkül!”, „Soha nem értettem, miért imádják ennyien ezt a színésznőt”, „Semmi különleges és egyedi! Milliók vannak hozzá hasonlóak”.

„Irigykedjetek csendben! Tökéletes úgy, ahogy van”, „Egy szóval – Gyönyörű!”, „Törvénybe kellene ütközni, hogy ilyen gyönyörű!”, „Mindenkinek ilyen teste van? Akkor miért kritizáljátok őt?”, „Törődjetek a saját dolgotokkal, emberek!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO