„Ez az utolsó karácsony, hogy emlékszik rám!” Így néz ki és így él most a halálos beteg Bruce Willis

Darabokra tört a rajongók szíve, amikor Willis lánya megosztotta a hollywoodi színész legújabb fotóit! 💔😭 A színészre a Die Hardból emlékezhetsz, de most készülj fel rá! 😳🤐 A filmsztár már a legtöbb rokonát elfelejtette! 🙏 Nézd meg még többet ebben a cikkben! 👇

Az utóbbi időben B. Willis egyre romló állapota került a figyelem középpontjába. Aki még nem tudná, az akciófilmek színészénél, akit leginkább a Die Hard című filmben nyújtott ikonikus alakításáért emlegetnek, afáziát diagnosztizáltak, ami már megviselte a filmsztárt.

Willis aggódó családja gyakran oszt meg részleteket a neves és toronymagas színész állapotáról, ami jelen állás szerint sok kívánnivalót hagy maga után. Szomorú, hogy sok rokonára és barátjára már nem emlékszik, valamint néha saját feleségéről és lányairól is megfeledkezik.

Jelenlegi felesége, Emma Heming sajnálattal ismeri el, hogy a betegség tarthatatlan ütemben halad előre. A mozis legenda lányai is rendkívül aggódnak a színész egészségi állapota miatt, és szívszorító családi felvételeket osztanak meg.

Egyik örökösnője még azt is bevallotta, hogy valószínűleg ez volt az utolsó karácsony, amikor édesapja emlékezett rá, ami szó szerint mindenkinek a szívét összetörte.

„A neved mindig benne van az imáimban!”, „Soha ne veszítsd el a reményt!”, „A szívem most repedt meg!”, „Hiszünk a varázslatban. Hamarosan minden rendbe jön”.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO